1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: czerniak złośliwy - Clark III, Breslow 1,1 mm |
Ola Olka
Odpowiedzi: 147
Wyświetleń: 58057
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-01-27, 08:28 Temat: czerniak złośliwy - Clark III, Breslow 1,1 mm |
mmmariuszekkkk napisał/a: | W przeciągu tych 6 miesięcy straciłem dwie bliskie osoby i moje podejście diametralnie się zmieniło. | Tak niestety bywa. Coś się wydarza choroba, wypadek, to może być tysiąc różnych rzeczy i życie już nigdy nie będzie takie jakie było. Bedzie inne. Co nie zawsze znaczy że gorsze. Nasze przeżycia mogą nas umocnić a przede wszystkim często uświadamiają nam co naprawdą w tym życiu jest ważne. mmmariuszekkkk napisał/a: | Jestem przerażony | Nie możesz żyć w wiecznym strachu. Pamietaj że "najbardziej boimy się rzeczy które prawdopodobnie nigdy się nie zdarzą". mmmariuszekkkk napisał/a: | staram się zyć jakby jutra miało nie być, | Jutro będzie czy chcemy czy nie. Wzejdzie słońce, ludzie popędzą do pracy, dzieci do szkoły. Będzie padał deszcz albo nie.
Zycie toczy sie po prostu dalej.
Oczywiście trzeba żyć chwilą i cieszyć sie każdym momentem ale nie zapominaj że jutro też jest dzień, nowy i może wolny od dzisiejszych trosk. Zyczę ci wiele takich dni. |
|
|